Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Finn og Kaja Jensen Smedjen, d. 27-05-2011
Hej Britt
Finn vil meget gerne deltage på Dyrehøj i Pinsen med sine fugle, håber der stadig kan blive en lille plads hist og pist i haven ;o) Håber på tilbagemelding.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Anni Klitten, d. 02-02-2011
Hej Britt.
Tillykke med din hjemmeside.Endelig kom du med. Selvfølgelig er der katte på din forside - og et puslespil med kattehår på!
Men nu har du også været syg i lang tid, og noget skal der jo ske.
Jeg er ved at gøre klar til ophængning i morgen på Kulturcaféen på Vigerslevvej 54 B i Valby.Der skal jeg være en månedstid. Det passer så fint ind i programmet,inden jeg skal tilbage til Skælskør.
Knus fra Anni
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

10.05 | 09:07

Hej igen. Min mail er wittendorfanja@hotmail.com. Du må meget gerne skrive til mig om ikke maleri bliver solgt i Polen. Hvad er prisen? Venlig hilsen Anja

10.05 | 06:38

Hej. Har ett kolonihævehus, men det ær på utstællning i Polen. Om det inte bliver solgt till augusti, så kan jag skriva till dig. Ge mig din adress, så hørs vi.

04.05 | 20:25

Hej. Jeg elsker dit maleri "mormors kolonihavehus" hvad vil det koste at købe et tilsvarende? Med venlig hilsen Anja Jensen

22.04 | 17:47

Tack, Katrina. Kram rån mig.